BAŞKANVEKİLİ ÖZER “ADAYIM” DEDİ
17.12.2021 17:50:00

SİNEM KAPLAN - Muğla Kamyoncu Otomobilci Şoförler ve Esnaf Odası Başkanvekili Arif Özer başarı ile yürüttüğü iki dönem başkanvekilliği görevinden sonra “Başkanlığa adayım” dedi.

Muğla Kamyoncu Otomobilci Şoförler ve Esnaf Odası Başkanvekili Arif Özer, 9 Ocak’ta yapılacak olan Olağan Genel Kurul’da başkanlığa aday olduğunu söyledi. Görevini severek ve özveri ile yaptığını söyleyen Özer, “Odamız için çalışmaya tüm hevesim ve özverim ile devam etmek istiyorum” dedi.

“BİR İMZA İÇİN SAĞDA SOLDA BAŞKAN ARATMADIK”

Başkanvekilliği sürecinde esnaf için yaptığı çalışmalardan söz eden Arif Özer, “2014 yılından beri tüm zamanımı esnafımızı hizmet için ayırdım. İmkanlarımız ölçüsünde hizmette sınır tanımadım. İşi olup da odamıza gelen tüm esnaflarımıza oda personelinden önce güler yüzümle karşıladım. Gerekli evrak ve yazışmaları bir an önce cevapladım. Bir çay içme sırasında gerekli belge ve hizmeti verdim. Yerimiz bilgi birikimimiz ve zamanımız buna müsait. Bir imza için sağda solda başkan aratmadık. Basit Usul vergi mükelleflerimizin muhasebesini tuttum, gerektiğinde muhasebeciniz, iş takibiniz hukuk danışmanı gibi hizmetleri ettim. Esnafımız Türkiye’nin neresinde olursa olursan başta UKOME ve tüm resmi kurumlardaki işlerini edindiğim çevre ve tecrübe ile bir telefon ile sorununu çözmek için uğraştım, yardımcı olmaya gayret gösterdim. Önceki Genel Kurul’da aldığımız yetki ile odamız tapusu üzerinde bulunan Aydın Vakıflar Müdürlüğü’nün şehrini kaldırdık, cins tahsisi değişikliğini yaptırdık. Odamıza Doğal gaz takıldı. Binaya tadilat yaptırdık. Alt kattaki demir kepenkleri söktürdük yerini PVC’leri yaptırdık. Sansürlü kapı yapıldı. Oda kapısını otomatik kapı yaptırdık. Ekonomik ömrünü tamamlayan ambulans, kurtarıcı ve vinci sattık. Yıllık eleman parası civarında hizmet satın alma yaptık. Binek araçlarımızı değiştirdik. Odamızda çalışan işten ayrılan personellerimizin fazla mesai, kıdem, ihbar tazminatlarını zamanında yatırdık” dedi.

“BEN DEĞİL BİZ OLMAK İÇİN ADAYIM”

Arif Özer açıklamasını şu şekilde sürdürdü: “Pandemi sürecine esnaflarımızla birlikte mücadele ettik. Pandemi nedeniyle devletimize esnaflarımıza verilen nakdi yardımlarında, belediyemizce verilen yardımlarda esnaflarımızın yararlanmasını sağladık. Başvuruları red gelen esnaflarımızın işlemlerini Esnaf Genel Müdürlüğü ve Ticaret İl Müdürlüğü ile kurduğumuz iyi ilişkiler sayesinde en kısa sürede düzenlemeler yaptırarak esnaflarımızı desteklerden yararlandırdık. Esnaflarımız için yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır. 9 Ocak 2022 tarihinde yapılacak olan Olağan Genel Kurul’da bilgi ve birikimlerimi sizlerle paylaşarak hizmet etmek projeler üreterek ve yeni yönetim anlayışımız ile sizlerle siz olmak için birlikte çalışıp birlikte başarmak için birlikte yürümek için ben değil biz olmak için adayım. Yapılacak olan seçimin tüm esnaflarımıza hayırlı olmasını temenni ederim”

Başkan Adayı Arif Özer başkan olursa yapmak istediklerini şöyle sıraladı:

1-     Menteşe ve Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ile anlaştığımız takdirde oda hizmet binamıza Carfur arkası veya helikopter meydanı altına veya uygun bir yere taşımak istiyoruz.

2-     Oda üyelerimiz yine ücretsiz çekici hizmetini vermeye devam edeceğim.

3-     Odamız üyelerine kayıtlı esnaflarımıza kanuni olarak yapılması gereken tüm belge ve levhaları oda bütçesinden yaptıracağız.

4-     Esnaflarımızı yaşadığı yaşayacağı sıkıntılı durumların çözülmemesi durumunda gereken tüm yasal yollara başvurulacaktır.

5-     İlbey Yediemine ait Kozağaç yolundaki taşınmaz üzerine kamyon garajı nakliyatçılar yeri çalışmalarımız başlamış olup en kısa zamanda yerine getireceğiz.

6-     Basit Usul Vergi mükelleflerimizin muhasebe kayıtlarını tutmaya devam edeceğiz.

7-     Ben ve ekibim ortak sorunlarımıza çözüm üretmek için ortak akılla yönetim anlayışı yapmak için birlik ve beraberlik içinde yürümek için.

 

KAYNAK : MUĞLA HABER GAZETESİ - SİNEM KAPLAN 


Yorumlar
Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: ip adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle pa ylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.