DÜĞEREK GÜNEŞSPOR’A YENİ TEKNİK DİREKTÖR
7.9.2021 09:56:00

Düğerek Güneşspor Kulübü, Fethiyespor ve Muğlaspor’da uzun yıllar emek veren, Kazakistan-Galatasaray Futbol Okullarında Genel Koordinatörlük görevini yürüten Adnan Yazıcıoğlu (Büyük Adnan) ile anlaştıklarını duyurdu.

Yeni sezon çalışmalarına ara vermeden devam eden Düğerek Güneşspor Kulübü, sosyal medya hesaplarından Adnan Yazıcıoğlu  (Büyük Adnan) ile anlaştıklarını duyurdu.

Futbola Fethiyespor’da başlayan, Muğlaspor’da fırtınalar estiren, Altay gibi takımlarda futbol hayatını sürdüren, Kazakistan Galatasaray Futbol Okulları Genel Koordinatörlük görevini yürüten Adnan Yazıcıoğlu (Büyük Adnan) artık Düğerek Güneşspor Kulübünde görev yapacak.

Düğerek Güneşspor Kulübü, sosyal medya hesaplarından Büyük Adnan’ın gelişini şu şekilde duyurdu:

“Hoşgeldin Büyük Adnan. Kulübümüz; uzunca yıllar Türk Futboluna önemli katkılar sağlamış, Muğlaspor'da uzun yıllar emek vermiş Futbolculuk döneminde kaliteli bir kariyere sahip olan, futbolculuk kariyerinden sonra Altay, Fethiyespor ve Bakü gibi önemli kulüplerde görev almış, Adnan Yazıcıoglu hocamız ve yardımcısı Tamer Selvan hocamız ile anlaşmış bulunmaktayız. Kendilerine hoşgeldin der, yeni görevinde başarılar dileriz.”

 


Yorumlar
Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: ip adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle pa ylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.