Fethiyespor’a genç sağ bek
16.8.2021 12:54:00

Fethiyespor yeni sezon için transfer çalışmalarına devam ediyor. Lacivert-beyazlı ekip, Altınornu’nun sağ beki 21 yaşındaki Onur Taha Takır’ı kadrosuna kattı.

TFF 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor. Lacivert-beyazlılar, geçtiğimiz sezon kiralık olarak Niğde FK forması giyen, TFF 1.Lig ekiplerinden Altınordu futbolcusu Onur Taha Takır ile anlaştı. U17 yaş grubunda Azerbaycan Milli Takımı ardından diğer yaş gruplarında Türk Milli Takımı forması giyen 2000 doğumlu Onur Taha, sağ bek olarak forma giyiyor. Kulüpten yapılan açıklamada, “Onur Taha Takır’a hoş geldin diyor ve Lacivert Beyaz forma altında başarılar diliyoruz.” ifadeleri kullanıldı.


Yorumlar
Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: ip adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle pa ylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.