Köyceğiz’e sağlık meslek okulu
25.1.2017 11:31:00

Muğla Sıtkı Koçman Üniversite Köyceğiz Meslek Yüksekokulu bünyesinde Sağlık Meslek Programı’nın açılması ile ilgili çalışmalar devam ediyor.

Köyceğiz Belediyesi ve Köyceğiz Yüksek Okul Yaptırma ve Yaşatma Derneği olarak, İlçeye Meslek Yüksekokulu açmak için Köyceğiz belediyesi dönerde bulunan Şok Marketin üzerini kiralamış bulunmakta.

Köyceğiz Kaymakamı Gürkan Demirkale, Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan ile ile birlikte Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar' ı ziyaret ederek Köyceğiz Sağlık Meslek Yüksek Okulu açılması için müracaatta bulundu.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversite Köyceğiz Meslek Yüksekokulu bünyesinde açılması planlanan; 1- Eczacılık hizmetleri,  2-Yaşlı bakim, 3-Tıbbi Laboratuvar Teknikeri bölümleri için üniversite senatosu toplanarak kuruluşuna onayla verildi.

Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan, "Emeği geçen Valimiz Sayın Amir Çiçek'e, Rektörümüz Sayın Mansur Harmandar'a, Rektör Yardımcımız Sayın Bayram Akçay'a, İlçe Kaymakamımız Sayın Gürkan Demirkale'ye, Köyceğiz Yüksekokul Müdürümüz Sayın Mehmet Ali Özler'e ve Köyceğiz halkı adına teşekkür ederim, İlçemize Köyceğiz'e hayırlı olsun." dedi.

 


Yorumlar
Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: ip adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle pa ylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.