MENTEŞE’NİN GURURU OLDULAR
13.7.2021 13:15:00

Kulüpler Plaj Voleybolu Türkiye Şampiyonasında Menteşe Belediyespor Plaj Voleybol takımı sporcularından Ekin Ada Yıldırım ve Helin Gündoğan U16 branşında Türkiye ikincisi olurlarken, Elif Solak ve Defne Daş ise U14 branşında Türkiye üçüncüsü oldu.

Menteşe Belediyespor’un Şampiyon sporcuları, antrenörleri Sertan İnce ile birlikte Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’ü makamında ziyaret ettiler.

Sporcuları ve antrenörlerini başarılarından dolayı tebrik eden Başkan Gümüş, “Menteşe Belediyesporumuz bünyesindeki sporcularımızın yerel ve ulusal çapta elde ettikleri başarılar bizleri gururlandırıyor. Tüm sporcularımıza ve teknik ekibe emeklerinden ve azimlerinden dolayı teşekkür ederim. Geleceğimiz olan gençlerimizin ilgi alanları doğrultusunda yönlendirilerek, disiplinli bir şekilde çalışmalarını sağlandığında ne kadar başarılı olduklarını görüyoruz. Geleceğimiz olan gençlerimizin sağlıklı alanlarda spor yapabilmeleri, spora yönlenmeleri için çalışmaya devam edeceğiz” dedi. 

  


Yorumlar
Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: ip adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle pa ylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.