Milas’ta doğalgaz için çalışmalar sürüyor
30.4.2021 16:47:00

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Akmercan Muğla Doğalgaz Bölge Müdürü Serdar Kaplanoğlu’nu ziyaret etti. Başkan Tokat, doğalgazın hava kirliliğini gidermek anlamında en temel çözümlerin başında geldiğini aktardı.

Milaslılar artık hava kirliliğinin bir an önce giderilmesi noktasında doğalgazın getirilmesini talep ediyor. Yaptığı çalışmalarla Milas’a doğalgazın getirilmesi noktasında çalışmalarını sürdüren Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Akmercan Muğla Doğalgaz Bölge Müdürü Serdar Kaplanoğlu’nu ziyaret etti. Doğalgazın, hava kirliliğini gidermek anlamında en temel çözümlerin başında geldiğini aktaran Başkan Tokat, “İlçemizin en temel sorunlarının başında hava kirliliği geliyor. Bugün tarihi bir sürecin ilk adımını attık. Önümüzdeki dönemde Milas’a doğalgazın getirilmesi noktasında değerli Müdürümüz Serdar bey ile yapılacak çalışmalarla ilgili istişarelerde bulunduk.” dedi.

“KENTTE ÖNEMLİ BİR HAVA YAKALANDI”

Doğalgaz konusunun Milas’ta yaşayan her bir yurttaş için çok önemli olduğunu aktaran Başkan Tokat, kentte bu konuyla ilgili hem ortak akıl anlamında hem de kurumlar arası iş birliği ile çok önemli bir hava ve çalışma ortamı yakalandığını dile getirdi. Başkan Tokat, “İlerleyen dönemde Milas Belediyesi olarak ne yapmamız gerekiyorsa bu çalışmaları gerçekleştireceğiz. İlçemizi doğalgazla buluşturmak için ilk belediye meclis toplantımızda gerekli kararları alarak çalışmalarımızı başlatacağız. Bu vesileyle sürece katkı koyan tüm milletvekillerimize, tüm bürokratlarımıza, tüm sivil toplum kuruluşlarımıza, tüm siyasi partilerimize teşekkürlerimi iletiyorum. Bu sürecin kazananı Milas olacak, hemşehrilerimiz olacak.” dedi.


Yorumlar
Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: ip adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle pa ylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.