Muğla'nın Cumhur İttifakı Belediye Başkanları Biraraya Geldi
20.4.2019 17:49:00

Cumhur İttifakından Belediye Başkanı seçilen 7 Belediye Başkanı AK Parti Muğla İl Başkanlığındaki değerlendirme toplantısına katıldı ve Muğla Valisi Esengül Civelek’i makamında ziyaret etti.

AK Parti Muğla İl Başkanlığında  gerçekleştirilen değerlendirme toplantısında İl Başkanı Kadem Mete, belediye başkanlarını tebrik ederek, görevlerinde başarılar diledi.

İl Başkanı Mete, toplantıda yaptığı konuşmada, şunları söyledi:

"Cumhur ittifakı olarak yedi ilçemizde ilçe belediye başkanlığını kazandık. Artık seçimler geride kaldı. Her zaman ifade ettiğimiz üzere milletimizin iradesi her şeyin üzerindedir. Ve bu irade yedi ilçemizde cumhur ittifakına evet dedi.

Bu noktadan sonra bize düşen samimi bir gayretle çalışmaktır. Bugün belediye başkanlarımız ve milletvekillerimizle bir araya geldik. Yerel seçim sürecini değerlendirdik. İlçelerimizle ilgili projelerimizi ve yatırımlarımızı konuştuk" dedi.

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan ise şunları ifade etti:

"AK Parti hizmete sevdalı insanların buluşma noktasıdır. Bugün yedi ilçe belediye başkanımız, il ve ilçe başkanlarımız milletvekillerimizle  birlikte Muğla'mız için çalışma vaktidir diyoruz. AK Parti İl Başkanımız Kadem Mete, belediye başkanlarımız ve biz 2 milletvekili olarak Muğla'mız için gece-gündüz demeden çalışmaya  kararlıyız" diye kaydetti.

AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir ise açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Bizler Muğla'mızın yerel yönetimler noktasında yaşadığı sıkıntıların Gönül Belediyeciliği ile çözüleceğine inanıyoruz.. Bu sebeple belediye başkanlarımızla bir araya geldik. Projelerimizin hayata geçirilmesi için mücadele vereceğiz"

 

Vali Civelek'i Ziyaret Ettiler

AK Parti Muğla İl Başkanlığındaki toplantının ardından; İl Başkanı Kadem Mete, Milletvekilleri Yelda Erol Gökcan, Mehmet Yavuz Demir,  Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Karakuş,  Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir, Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan , Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Ula Belediye Başkanı İsmail Akkaya,Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz  Muğla Valisi Esengül Civelek'i makamında ziyaret ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Civelek,  göreve başlayan belediye başkanlarına çalışmalarında başarılar diledi.       


Yorumlar
Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: ip adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle pa ylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.