TURİZM ORTAK AKILLA GELİŞTİRİLECEK
9.7.2021 14:07:00

AK Parti Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir’in düzenlediği toplantıda, Muğla’nın turizm potansiyelinin geliştirilmesi amacıyla turizm profesyonelleri bir araya geldi. Toplantıda yerli ve yabancı turist sayısının artırılması, sektörde yaşanan sorunları

AK Parti Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir’in düzenlediği toplantıda, Muğla’nın turizm potansiyelinin geliştirilmesi amacıyla turizm profesyonelleri bir araya geldi. Toplantıda yerli ve yabancı turist sayısının artırılması, sektörde yaşanan sorunların çözülmesi yönünde değerlendirmelerde bulunuldu.

AK Parti Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir’in Milas-Bodrum Havalimanı’nda düzenlediği toplantıyla yerli ve yabancı yolcu sayısının artırılması ve sektörün talep-önerilerinin ele alınarak gerekli adımların atılması konusu değerlendirildi.

Türkiye’nin en önemli havalimanları arasında yer alan Milas-Bodrum Havalimanı’na gelen yolcuların ve bölgeye gelen yerli-yabancı turistlerin sayısının ve sunulan hizmet kalitesinin artırılması hususunda Milas ile Bodrum bölgesinde bulunan acentelerin yetkilileriyle toplantı düzenlendi.

Milas-Bodrum Havalimanı Dış Hatlar Terminali toplantı salonunda düzenlenen toplantıda; Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Filiz Karacaağaç, TAV Milas – Bodrum Havalimanı Genel Müdürü İclal Kayaoğlu, Milas – Bodrum Havalimanı Başmüdürü Necati Algül’ün yanı sıra turizm seyahat acentelerinin temsilcileri yer aldı.

OLUMSUZLUKLARI ORTADAN KALDIRACAĞIZ

AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir; toplantının Türkiye’de çok az örneği bulunduğunu, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Muğla turizm verilerini yakından takip ettiğine vurgu yaparak; “Sayın Cumhurbaşkanımız Muğla’mızın turizm gelişmelerini çok yakından takip ediyor. Bu toplantı gerçekten bölgemiz için iyi olacak. Burada ele alacağımız konuları not alarak Ankara’da görüşeceğiz. Amacımız havalimanımıza daha fazla uçak indirmek ve insanların memnuniyetlerini artırmak.” dedi.  Demir; “Muğla’mızda 200 bine yakın yatak kapasitesi var. Turizmi etkileyen tüm olumsuzlukları ortadan kaldırmak için büyük bir uğraş veriyoruz. Bodrum’un trafik sorununu ortadan kaldırmaya yönelik ciddi çalışmalarımız var. Altyapı, enerji sorunlarını çözüyoruz.” ifadelerini kullandı.

AŞI BAŞARISI

Muğla’da yapılan aşılama çalışmalarına da kısaca değinen Demir, “Muğla aşılama programında birinci sırada” diyerek, bu alanda elde edilen başarının önemine vurgu yaptı.

Demir, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nu da telefonla arayarak belirlenen sorunların çözümü, iletilen görüş-öneri ve taleplerin alınarak gerekli olan çalışmaların yapılacağını ifade etti. Toplantıya katılan turizm acenteleri temsilcileri ise toplantı dolayısıyla sorunlarının gündeme getirilmiş olmasından memnuniyet duyduklarını ifade ettiler. Toplantının Dalaman Havalimanı ve ilgili turizm yöresinde de devam edeceği belirtildi.

 


Yorumlar
Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: ip adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle pa ylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.