YATAĞANLI İŞADAMINDAN ORTAKÖYSPOR’A ARAÇ BAĞIŞI
7.6.2022 18:47:00

Geçtiğimiz sezon Muğla 1. Amatör Küme’de şampiyon olarak Süper Amatör Lige yükselen Ortaköyspor’a Yatağanlı İşadamı Hasret Körpe araç bağışladı.

2018 yılında kurulan ve çok kısa bir sürede büyük bir başarıya imza atarak 2. Amatör Küme’den önce 1. Amatör Küme’ye, ardından da bu sezon Süper Amatör Küme’ye yükselen Ortaköyspor Kulübüne araç desteği geldi.

Yatağanlı İşadamı Hasret Körpe takıma 30 kişilik midibüs bağışladı. Takımın şampiyon olmasının ardından böylesine büyük bir jest karşısında çok mutlu olduklarını ifade eden Ortaköyspor Kulübü Başkanı Hüseyin Uçar, ‘Yatağanda otomotiv sektöründe önemli hizmet veren Güven Otomotiv sahibi Sevgili Hasret Körpe kulübümüze IVECO marka 30 kişilik bir midibüs bağışladı. Kendisine kulübüm ve tüm camiam adına çok teşekkür ediyorum. Bu vesile kulübümüze maddi manevi destek veren herkese şükranlarımı sunuyorum. Gelecek sezon tüm bu güzel desteklere layık olmak için Süper Amatör Lig’de de var gücümüzle mücadele edeceğiz.  


Yorumlar
Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: ip adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle pa ylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.